veranda
Blog

De veranda voor een moderne tuin

In de huidige huizenmarkt zien we dat het steeds moeilijker is om een tuin bij je huis te hebben. Dit is zeker het geval in de randstad. De huizen worden duurden en de vierkante meters die je ervoor terugkrijgt worden minder. Het wordt simpelweg dus gewoon drukker en een tuin wordt daar snel voor geslachtoffert. Dit gaat dus vaak ook ten koste van de veranda.

Buiten de randstad zijn er gelukkig nog steeds heel veel tuinen. Dit betekent ook dat in deze regio veel nagedacht wordt over het ontwerp van een strakke ofwel moderne tuin. Bij deze ideeën en ontwerpen horen we steeds vaker de veranda terugkomen. Een veranda past namelijk erg goed bij een moderne tuin. Het integreren van dit soort overkappingen zijn steeds populairder en eigenlijk onmisbaar om optimaal te kunnen geniet van je tuin.

Waarom een veranda voor optimaal genot?

In principe zorgt de veranda er dus voor dat het je seizoen buiten verlengd. Bij regen kun je nog steeds buiten zitten en bij extreme zon heb je een extra schaduw plekje in je tuin. Alleen daarom zou je al de veranda in je tuinontwerp moeten meenemen! Uiteraard heeft de veranda nog veel meer voordelen, maar daar in een ander artikel meer over. Je haalt dus veel meer uit je tuin met een toevoeging van de veranda.

Waarom de veranda in een moderne tuin?

Wat heb je aan een mooie en moderne tuin, als je er niet van kan genieten? Het weer in Nederland is niet altijd even zonnig. Dit betekent dat je al snel in je huiskamer bent opgesloten. De veranda zorgt ervoor dat je bij regen en slecht weer toch buiten kan zitten dus heerlijk in je tuin kan door genieten. Het kan zelfs wind tegengaan. Daar paal tegenover staat dat je er ook kan zitten wanneer het te warm in je tuin wordt, je een overkapping hebt waar het koeler is. Zowel met (te) lekker weer als met slecht weer, zorgt de veranda ervoor dat je kan genieten van je tuin.

Daarnaast zijn er enorm veel mogelijkheden in het design van een veranda. Je kan deze een strakke vormgeving geven zodat hij mooi aansluit op je moderne tuin. Elke tuin is anders, maar elke veranda kan ook anders zijn. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen door onze website te bezoeken of kom gezellig langs in de showroom. Dan laten we direct zien wat we voor je kunnen betekenen.

Geef een reactie