Over Ons

Wat is Tuinplanet?

Tuinplanet is hét platform als het gaat om Huis & Tuin, Tuingereedschap en Trends. Op Tuinplanet kun je terecht voor informatieve artikelen die met passie en liefde voor de natuur zijn geschreven. Veel van onze schrijvers hebben al ruime ervaring op het gebied van tuinen en doen zoveel mogelijk inspiratie op in zowel het binnen- als het buitenland.
Maar op Tuinplanet kun je naast interessante verhalen ook allerlei tips en trends vinden over alles wat te maken heeft met de natuur en mooie tuinen. Naast verschillende video’s, programma’s en documentaires is het ook wel fijn om af en toe een informatief artikel te lezen. Daarvoor bent u bij Tuinplanet op het juiste adres! Zoals Albert Einstein ooit zei:

Kijk diep in de natuur, en dan zul je alles beter begrijpen.

tuinplanet

Wie zijn wij?

Vanuit onze passie en liefde voor de natuur zijn wij het blog Tuinplanet begonnen. Wij zijn erg gefascineerd door alle buitenaardse mooie tuinen en daar willen wij graag over schrijven. We kwamen zoveel prachtige tuinen tegen en kregen zoveel leuke anekdotes te horen dat we het eigenlijk zonde vonden om daar niks mee te doen. Bovendien merkten we dat mensen in onze omgeving altijd erg enthousiast raakten van onze foto’s en verhalen. En wij vinden het altijd ontzettend leuk om anderen te verwonderen met de natuur aan de hand van prachtige foto’s of fascinerende anekdotes. We proberen ook altijd amusement te combineren met educatieve elementen en over onderwerpen te schrijven die aansluiten bij onze doelgroep. Wij vinden feedback en opbouwende kritiek erg belangrijk, omdat we onze content zo goed mogelijk bij onze doelgroep willen laten aansluiten en de content eventueel kunnen optimaliseren waar nodig.
Bovendien staan we altijd open voor nieuwe ideeën of opmerkingen. Heeft u laatst ook een buitenaards mooie tuin gezien of wilt u graag iets anders delen? Dan kunt u gerust ons een bericht sturen.