Blog

Welk type blokhut kiest u voor uw tuin?

Bent u op zoek naar een blokhut in uw tuin? Wilt u alleen een extra opbergruimte voor gereedschap en tuinmeubelen of wilt u zelf ook gebruik maken van de blokhut? Een blokhut kan verschillende gebruiksdoeleinden hebben. Als u een blokhut voor uw tuin wilt kopen, dan is het belangrijk om na te denken over waar u de blokhut voor gaat gebruiken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Kunt u wat hulp gebruiken bij het kiezen van het type blokhut? Lees dan gauw verder.

Gebruikersdoel

Voordat u een keus maakt voor een type blokhut, is het handig om eerst stil te staan bij het gebruiksdoeleinde van de blokhut. Wilt u de blokhut gebruiken als opslagruimte? Of wilt u zelf ook gebruik maken van de blokhut. Het is mogelijk om het hele jaar door gebruik te maken van een blokhut, mits hij geïsoleerd is. Allemaal zaken om rekening mee te houden als u de keus voor een type blokhut maakt.

Modellen blokhutten

Er zijn diverse typen blokhutten beschikbaar. Wilt u kunnen zien hoe de verschillende typen er uitzien? Neem dan eens een kijkje op de website van Woodpro. Zij hebben een verschillende soorten modellen blokhutten in het assortiment. Zo kunt u kiezen voor een kleine blokhut waar u gereedschap kunt opbergen of voor een blokhut met een overkapping. Op die manier kunt u beide combineren. Een afgesloten gedeelte waar u gereedschap kunt opbergen en een gedeelte waar u uit de zon kunt genieten van uw tuin.

U heeft natuurlijk ook de mogelijkheid om alleen te kiezen voor een overkapping. U kunt onder deze veranda bijvoorbeeld een lounge set plaatsen, zodat u droog en in de schaduw van uw tuin kunt genieten.

Blokhut op maat

Naast dat u voor een standaardmodel kunt kiezen, is het ook mogelijk om een blokhut op maat te ontwerpen. In de 3D-configurator van Woodpro kunt u uw blokhut geheel naar wens ontwerpen. 2 luifels vast aan uw opslagruimte, zodat u onder de één een buitenkeuken kan plaatsen en onder de andere een lounge set kan plaatsen? Geen probleem! Vindt u het lastig om zelf uw blokhut te ontwerpen, dan helpen zij u graag! Op beide manieren kunt u zelf uw type blokhut voor uw tuin kiezen. Laat die zomer maar komen.

 

Geef een reactie