Nobelhout
Blog

Laat al je tuinhout bezorgen door Nobelhout

Je kent het wel, je wil je tuin veranderen. Er moet van alles gebeuren: Een nieuwe schutting, een nieuw tuinhuisje, vlonders, de hele mikmak. Maar je hebt het net zoals iedereen druk. Dus tijd besparen heeft je prioriteit. Ik heb daar de oplossing voor gevonden: ik laat al mijn tuinhout bezorgen door Nobelhout.

Groot assortiment

1 van de redenen dat ik voor Nobelhout koos, is het grote assortiment. Ik had namelijk allerlei verschillende soorten hout nodig voor mijn tuin make-over. Daardoor was het zo dat veel aanbieders niet alles hadden wat ik nodig had, maar Nobelhout had dat wel. Daardoor kon ik alles in 1 keer bestellen en laten bezorgen. Ze hebben alles van speeltoestel tot hekwerken. Van veranda’s tot tuinhuizen.

Milieubewust en betrouwbaar

Al het hout van Nobelhout is milieubewust doordat ze het FSC keurmerk hebben. Hierdoor weet je zeker dat er geen onnodige bomen uit het regenwoud gekapt zijn en dat het hout dus uit een verantwoord beheerd bos komt. Daarnaast is Nobelhout een betrouwbaar bedrijf. Dat wil zeggen: ze leveren wat ze zeggen. Ze houden zich aan de afspraken en ze zijn op tijd. Ik had mijn volledige bestelling binnen een week in mijn achtertuin liggen. Zo had ik een tuinhuis, speeltoestel, houten vlonders, een nieuwe schutting en een blokhut besteld. Zie dat maar eens zelf mee te nemen! Gelukkig is de bestelservice van Nobelhout top! Ze namen zoveel werk uit mijn handen en bespaarden daardoor zoveel tijd, dat waren me de bezorgkosten wel waard. Overigens bezorgen ze gratis bij bestellingen vanaf 600 euro. Een beetje tuin make-over komt zo aan dat bedrag, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. Daarnaast kun je natuurlijk ook je bestelling zelf ophalen bij Nobelhout in Noordwijkerhout. Als je een groot busje hebt, is dat natuurlijk geen probleem.

Nobelhout voor particulier of bedrijf

Nobelhout is niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven en zelfs voor de overheid. Zo kun je zien dat het een professioneel bedrijf is dat zich richt op meerdere doelgroepen. Wil je wat voor je bedrijf bestellen? Aarzel dan niet, want Nobelhout bedient al haar klanten op een correcte manier. Ze streven naar scherpe prijzen en komen die belofte meer dan na. Ben je nog niet overtuigd? Kijk dan eens op de website naar het grote assortiment en de aantrekkelijke prijzen. Ik weet zeker dat je nooit meer ergens anders zult kijken voor tuinhout.