Sierhekwerk
Blog

Sierhekwerk maakt het plaatje compleet

Een nieuwe (voor)tuin aan laten leggen? Maak het plaatje compleet met een mooi sierhekwerk met bijpassende toegangspoort. Misschien klinkt dat een beetje ouderwets, maar dat is het niet. Het sierhekwerk is namelijk al jaren het meest gekozen hekwerk en dat zal de komende tijd waarschijnlijk niet veranderen.

Het sluit je tuin af

Een sierhekwerkje is natuurlijk geen zwaarbeveiligde toegangspoort. Het zal mensen dan ook niet zo snel afschrikken om naar de deur te komen, maar het is wel een echte omheining. Geen honden meer die door je tuin lopen te snuffelen of kinderen die je bloemen plukken.

Onderhoudsvrij

Een sierhekwerk is vrijwel geheel onderhoudsvrij, ook het weer heeft vrijwel geen invloed op het hek. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een houten schutting, wordt sierhekwerk niet lelijk wanneer het wordt blootgesteld aan het weer. Dit komt door de zinklaag, die ervoor zorgt dat het hek niet gaat roesten. Over de zinklaag komt een coating, de verf bladdert dus niet af.

Het hek gaat lang mee zonder je er wat aan hoeft te doen. Tijd die je dan weer kan besteden aan die mooie bloemen in je tuin of relaxen en naar je mooie hek kijken natuurlijk.

Maatwerk

Tegenwoordig zijn er heel veel dingen mogelijk op het gebied van sierhekwerk. Je hoeft echt niet hetzelfde hekje te nemen als de rest van de straat, als je dat niet mooi vindt. Van kleur tot versiering, er is heel veel mogelijk. Je kan een hekje kiezen dat jij mooi vindt en dat ook bij jouw tuin past.

Bij Messcher buitenhekwerk kan je zelfs je eigen hek ontwerpen. Als je iets minder creatief bent, dan staan zij uiteraard voor je klaar om samen met jou een ontwerp te maken voor je sierhekwerk. De hekken die zij leveren zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn beschikbaar in verschillende uitvoering. Alle RAL-kleuren zijn mogelijk en daarbij kan je zelf kiezen wat voor afwerking je graag wil hebben.

Geef een reactie