grof gebreid plaid buiten
Blog

Grof gebreide plaids van muzewonen.nl: heerlijk voor buiten

Een grof gebreid plaid is natuurlijk een geweldig accessoire om in huis te hebben. Tenminste, ‘’geweldig’’. Beetje overdreven misschien. Maar het is simpelweg een heel handig woondingetjes om in huis te hebben. Multifunctioneel. Zelf had ik er een eentje nodig, en ben ik de stad in gegaan om er een te vinden in een leuke kleur. Met weinig succes. Dus, zoals met veel dingen, ben ik ook naar een grof gebreid plaid online gaan zoeken. Via Google weet ik de meeste dingen eenvoudig te vinden, zo ook woonaccessoires. Zoals met alle dingen waar ik meer over leer, wil ik ook van deze producten graag mijn kennis met je delen.

Een grof gebreid plaid: multifunctioneel

Oké, first things first. Waarom had ik mijn zinnen gezet op een grof gebreid plaid? In de kleur steengrijs, welteverstaan. Een gebreid plaid is net als een sprei, maar dan is een plaid ietwat praktischer. Deze kun je namelijk niet alleen over het voeteinde van het bed draperen, maar is ook heerlijk voor op de bank. Dan duik je (ik tenminste) lekker met de kat onder je plaid, met een kop thee. Buiten regen, filmpje aan op de kijkbuis. Hoe je het dan ook wil. Met een grof gebreid plaid sier je dus niet alleen je huis, het is ook nog eens multifunctioneel.

Duurzame plaids en spreien

En oh ja, nog een heerlijkheidje voor een plaid: buiten in de veranda. In de zomer kan het flink afkoelen buiten, dus met een grof gebreid plaid over je benen kun je net even langer blijven genieten. Bovendien hoef je dan niet de warmtelamp aan te zetten, of een vuurtje te stoken in de korf. Met je plaid heb je het warm genoeg. En dat scheelt. Want we moeten met zijn allen steeds duurzamer denken. Wanneer je je deken alleen binnen gebruikt, dan geldt dit natuurlijk ook. De verwarming kan een stukje zachter, of zelfs helemaal uit. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Zie je nu waarom ik zo’n fan ben van deze dingen? Heerlijk warm, goed voor de duurzaamheid, handig voor verschillende plekken in- en buiten huis, en wanneer je het deken niet gebruikt, dan staat het gaaf op de bank, of op het bed.

Muzewonen.nl: een kleine, maar heerlijke webshop

Maar waar kun je nu het beste zo’n woondeken aanschaffen? Als online shopper ben ik fan van grote webshops waar ik in één klap alles kan kopen dat ik nodig heb. Echter, hoe vaak kom je dat nu echt tegen? Ik ben ondertussen behoorlijk handig met zoekopdrachten via Google, en maak zelfs gebruik van social zoals Pinterest om dingen te vinden ter inspiratie. Of om direct te shoppen. Maar ik vind nooit alles op één plek. Daarom maak ik vaak gebruik van kleinere webshops, zoals de woonwebshop muzewonen.nl. Hier vond ik het grof gebreid plaid dat ik wilde hebben. Bij Muze Wonen hebben ze gebreide plaids in alle soorten en maten – en in mijn favoriete kleur. Steengrijs! Misschien dat jij hier dus ook kunt vinden wat je zoekt.