Blog

Inspiratie om je huis nieuw (groen) leven in te blazen

We herkennen het allemaal wel: je woont al een tijdje in hetzelfde stekkie maar je begint alles een beetje zat te worden. Het interieur begint oud te worden, de accessoires staan er al jaren en dit zorgt ervoor dat de sfeer compleet weg is. Misschien klinkt het heel raar, maar sfeer is ontzettend belangrijk in je huis. Daarbij is het jouw huis en breng je je meeste tijd in je huis door en is het belangrijk dat je wel vrolijk wordt van thuis zijn! Maar wat ga je hieraan doen? Wij geven je graag tips en wat inspiratie voor nieuwe huis decoratie waardoor je huis er weer als nieuw uit ziet!

Fotolijstjes

Wat altijd goed en leuk staat in je huis zijn fotolijstjes. Je kan hier natuurlijk van alles indoen. Denk aan mooie kaarten die je verzamelt of aanschaft, je favoriete foto’s van Pinterest die je uitprint of natuurlijk persoonlijke foto’s van jou met je vrienden of je partner. Dit is ontzettend persoonlijk en zorgt dus voor een persoonlijke sfeer in huis. Sommige mensen kiezen ervoor om speciale canvassen in huis om te hangen. Dit is erg aanwezig, dus als je dit liever in kleinere formaten in je huis wilt hebben zijn fotolijstjes ideaal hiervoor!

Planten

Je ziet het eigenlijk in bijna elk huis wel voorbijkomen: hippe kamerplanten zoals de Areca palm. Dit is niet alleen erg gezond, maar zorgt ook voor een hele fijne sfeer. Planten komen in allerlei verschillende soorten groottes en soorten. Het leuke hieraan is dat je dus veel kunt afwisselen. Zo heb je een kamerplant groot, kleine hangplanten voor aan de muur of neppe planten die je kunt combineren met andere accessoires. Het voordeel aan nepplanten is dat ze uiteraard geen water nodig hebben. Met echte planten kan je hier het best een soort schema voor maken zodat je dit niet vergeet. Vooral met de kleine planten zoals hangplanten is de kans groot dat je nog eens vergeet. Een kamerplant groot zal je minder snel vergeten omdat deze plant erg aanwezig is. 

Muur accessoires

Vaak kiezen mensen ervoor om de muren kaal te houden. Als je een vrolijke kleur op de muur hebt zitten is het soms zonde om de hele muur vol te hangen omdat de muur op zichzelf al aanwezig genoeg is. Toch is het vaak best saai om helemaal niks op te hangen. Het hoeft allemaal niet aanwezig, maar een schilderij of een mooie poster is eigenlijk altijd wel een goed idee!

Geef een reactie