boedelbak plaatje
Blog

Tuin verbouwen? Huur een Boedelbak!

Tijdens het verbouwen van je tuin worden er allerlei spullen vervoert. Zo heb je wellicht nieuwe tegels, grond of planten nodig die je moet vervoeren of wil je juist oude spullen wegbrengen naar het grof vuil. Een aanhanger kan dan goed van pas komen, maar helaas beschikt niet iedereen over een eigen aanhanger. Een aanhangwagen huren bij Boedelbak kan dan een ideale optie zijn tijdens de verbouwing van je tuin. De meeste mensen hebben immers wel een eigen auto tot hun beschikking. Zo kun je zelf alles vervoeren op het moment dat jou het beste schikt. In deze blog wordt meer informatie gegeven over de verschillende aanhangwagens die je kunt huren bij Boedelbak.

Boedelbak

Al een kleine 30 jaar is Boedelbak aanhanger huren marktleider. Naast aanhangers verhuren zij ook verschillende soorten trailers als motortrailers of paardentrailers. Zelfs het huren van een autoambulance behoort tot de mogelijkheden! Alle soorten aanhangers en trailers zijn gemakkelijk online te reserveren. Op deze manier kun je ervan uitgaan dat de bestelde aanhanger of trailer altijd voor u klaar staat. Het reserveren is kosteloos en bij aankomst op de locatie van verhuur kunt u de betaling voldoen. Het afhandelproces is vervolgens in enkele minuten geregeld. Allereerst vul je een huurovereenkomst in, vervolgens doe je een betaling en daarna ontvang je direct de sleutels voor het slot waarmee je de aanhanger kunt koppelen aan je auto. Zo ben je bijna direct klaar om te gaan! Boedelbak staat daarnaast 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar om u te helpen bij vragen of technische problemen. Boedelbak verhuurt ruim 10 verschillende soorten aanhangers en hierbij kun je altijd een variant vinden die geschikt voor je is, hoeveel spullen je ook moet vervoeren. Bijkomend voordeel is dat je de aanhanger bij elke verhuurlocatie van Boedelbak terug kunt brengen.

Twijfel je nog over het huren van de aanhanger? Neem dan gewoon even contact op met Boedelbak en zij zullen je over alle mogelijkheden informeren. Ook kunnen zij je direct vertellen welke vestiging het dichts in de buurt is en dan kunnen zij je vervolgens naar de verhuurder verwijzen voor een directe afhandeling van het verhuurtraject. Makkelijk en snel bij Boedelbak!