Houten bloembak
Blog

Een houten bloembak staat gezellig in je tuin

Wanneer je je tuin aan het indelen bent, hou je vast met veel dingen rekening. Van de schutting tot het terras en de paden, alles is prachtig ontworpen. Maar als alles eenmaal staat, dan kom je vast tot de ontdekking dat je tuin nog wel wat extra’s kan gebruiken. Plaats dan hier en daar een mooie houten bloembak, zo heb je ook op je terras een soort van tuintje. Een houten bloembak kan echt verschil maken. Juist door de houten bloembak bijvoorbeeld te vullen met verschillende lagen bollen, komt er iedere keer weer andere kleur in je tuin.

Een houten bloembak bestellen

Wanneer je een houten bloembak in je tuin wilt, dan kun je deze gemakkelijk online bestellen. Op bovenstaande site vind je houten bloembakken in allerlei verschillende formaten en soorten. Je bestelt deze bloembakken dus gemakkelijk online en zet ze thuis in elkaar. Je hoeft alleen de beschrijving maar te volgen. Dan vul je de bak met de bloemen en planten van jouw keuze en zet je de bak op je terras of ergens anders in je tuin. Dat geeft direct al een heel andere sfeer dan je had. Nu nog even wachten tot de bloemen gaan bloeien.

Een houten bloembak naar jouw zin

Wanneer je het model dat je online hebt gevonden wel mooi vindt, maar de kleur niet, dan kun je er altijd voor kiezen om je houten bloembak te schilderen voor je er planten in zet. Je maakt de houten bloembak dan precies naar jouw zin. Je zult zien dat je de bak eigenlijk niet hoeft te behandelen, door de gebruikte houtsoort en de manier van impregneren blijft de bloembak jaren lang goed. Maar het is jouw bak, dus jij bepaalt. Zeker wanneer je meubels en de kussens een bepaalde kleur hebben, kun je je bloembakken daar mooi op aanpassen.
Houten bloembak

Een houten bloembak kan een echte aanwinst zijn voor je tuin

Door op een strategische plek een houten bloembak, met of zonder trellis te plaatsen, kun je je tuin een heel ander “gezicht” geven. Door veel bloeiende planten en bollen in de bloembak te planten, kun je het hele jaar door genieten van je tuin. Zeker wanneer je de bloembak zo neerzet dat je deze ook vanuit je huis goed kunt zien. In de winter kun je er bijvoorbeeld een plant met eetbare bessen in zetten. Zo heb je vanuit je huis goed zicht op alle vogeltjes die komen snoepen.