Douglasvision
Blog

Met Douglasvision zit je er goed bij in je tuin

Douglasvision is iets bijzonders. Het is een prachtig systeem waarmee je zelf kunt bepalen hoe jouw tuinhuis, carport of kapschuur er uit komt te zien. Douglasvision is echt uniek. Om te beginnen wordt Douglasvision gemaakt van Douglas-hout. Dat is hout van een geweldige, kaarsrechte spar. Het hout gaat jarenlang mee en zal zeker niet zomaar kromtrekken of wegrotten. Ten tweede kun je met Douglasvision jouw visie uiten. Jij weet wat je wilt in je tuin en dat wijkt soms af van de kant en klare bouwpakketten.

Met Douglasvision bepaal je het zelf

Het is niet alleen dat je met Douglasvision precies zelf bepaalt hoe, bijvoorbeeld, je tuinhuisje er uit komt te zien. Je kunt dat perfecte tuinhuis ook gewoon bestellen vanuit je luie stoel. Want het hele bestelproces is gewoon online. Kijk! Daar worden we blij van, toch? Het is wel belangrijk dat je van te voren even meet op de plek waar je tuinhuis moet komen. Zo weet je zeker dat het Douglasvision tuinhuis dat je bestelt ook gaat passen op de plek die jij in gedachten hebt. Verder kun je gewoon je laptop opstarten en gaan beginnen.
Douglasvision

Met Douglasvision is alleen de basis standaard

Om het iets gemakkelijker te maken, kies je een basismodel tuinhuis. Maar dat wil niet zeggen dat dat basis blijft. Door zelf te bepalen waar de ramen en deur(en) komen, wordt het tuinhuis écht uniek en precies geschikt voor het doel dat jij ervoor hebt bedacht. Je kiest ook welke deur(en) en ramen je wilt hebben. Openslaande deuren? Kan. Ramen met ruitjes? Kan ook! Ook de afwerking van de wanden kies je gewoon zelf. Natuurlijk kun je bij twijfel altijd even hulp vragen of een mail sturen aan het team. Dat zit voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Ontwerp je eigen tuinhuis met Douglasvision

Je kunt nog een stap verder gaan en zelf een tuinhuis met Douglasvision ontwerpen. Je maakt dan een goede, overzichtelijke tekening met alle maten erop. Deze tekening mail je, inclusief specificaties naar het team. Aan de hand van de tekening krijg je dan een offerte toegestuurd. Ook kan het team je nog wat tips geven. Hou er wel rekening mee, dat de levertijd van een compleet zelfontworpen tuinhuis op blokhut wat langer is dan wanneer je uitgaat van een bestaande basis. Het complete tuinhuis, de blokhut of de carport moet natuurlijk speciaal voor jou gemaakt worden. En dat kost wat tijd.