Trixie
Blog

Trixie laat je honden weer lekker de tuin in gaan

Trixie is het merk dat mij geholpen heeft bij de zoektocht naar goede producten die mijn hond in de tuin beschermen. In mijn tuin kan ik onder een overkapping zitten, maar mijn hond gaat vaak zijn eigen gang in de tuin. Vanwege de kou en de vervelende ondergronden in de tuin zocht ik een product dat mijn hond kan beschermen. Het merk Trixie heeft hier uitstekende producten voor bedacht. In mijn blog op Tuinplanet.nl vertel ik meer over mijn hond en hoe hij nu weer heerlijk plezier kan maken in de tuin.

Trixie beschermt je huisdieren

Trixie is een merk dat zich niet alleen focust op standaard honden- en katten speeltjes. Ze denken na over het nut en de bescherming van het huisdier. Met name die bescherming staat voor dit merk hoog in het vaandel. Honden moeten bijvoorbeeld altijd in de winter én in de zomer naar buiten. Dus of het nou heel erg warm of heel erg koud is, je hond moet altijd naar buiten. Trixie beschermt je honden tegen de kou en tegen de warmte. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een jas die honden beschermt tegen extreme weersomstandigheden. Terwijl jij rustig onder je paraplu door de tuin heen loopt, loopt je hond waarschijnlijk in de stromende regen. Ook zij kunnen het koud krijgen. De Trixie Prime Winter Coat is daarom een uitstekend idee.

Bescherm de pootjes van je hond met Trixie

De pootjes van je hond zijn erg gevoelig. Met name de kussentjes onder de pootjes krijgen veel te verduren. Trixie denkt na over deze verschillende omstandigheden waarin de hond moet wandelen. Zo is de winter natuurlijk erg koud, maar wordt er ook veel zout gestrooid. Dit is niet goed voor de pootjes van de hond. Wie dan denkt dat het in de zomer wel goed is heeft het ook mis. Het hete asfalt kan ernstige brandwonden op de pootjes van honden opleveren. Dat is natuurlijk wat niemand wil. Daar heeft dit merk iets op bedacht, namelijk hondenschoenen. Het ziet er misschien raar uit maar het is behoorlijk effectief.

Ik heb gekozen voor Trixie, omdat ik mijn hond zonder zorgen in de tuin zijn gang wil laten gaan. Dat kan nu uitstekend. Bij extreem warm weer doe ik de hondenschoenen bij hem aan en bij extreem koud weer doe ik ook de hondenjas aan. Op deze manier is hij volledig beschermd.