Blog

Ilex crenata kopen

Er zijn veel mensen die een Ilex crenata willen kopen. De Ilex crenata wordt ook wel de Japanse hulst genoemd. Dit is een plant met mooie groene bladeren die je steeds vaker terugziet in verschillende tuinen. Bekijk hier de website ilexcrenata.nl voor meer informatie over de diverse ilex crenata haagplanten.

De Ilex crenata wordt vaak als alternatief voor de buxus gebruikt. Dit komt omdat de Ilex crenata een plant is die beter tegen verschillende invloeden van buitenaf kan. Er zijn veel verschillende soorten Ilex crenata. Deze soorten hebben allemaal hun eigen eigenschappen.

Eigenschappen Ilex crenata

Ilex crenata is de wetenschappelijke naam van de Japanse hulst. De wetenschappelijke naam past niet bij de Japanse hulst. Dit komt omdat crenata gekarteld betekent in het latijn. De Japanse hulst heeft echter eivormige gladde bladeren. Dit maakt dat de naam niet zo goed bij de plant past.

De Ilex crenata lijkt ook niet op de andere soorten hulst. Dit komt omdat de Ilex crenata niet de typerende vruchten heeft. De bessen van de Ilex crenata zitten namelijk onder de bladeren. Zo zijn ze bijna niet zichtbaar.

De Ilex crenata heeft een donkergroen blad. Dit staat prachtig in de tuin. Ook is de Ilex crenata zeer geschikt om verschillende vormen uit te snoeien. Voor verschillende Japanse tuinontwerpen zul je deze daarom ook tegen komen.

De Ilex crenata is het hele jaar door groen. Dit maakt het een plant die het hele jaar mooi blijft. Hierdoor ziet je tuin er niet snel verdord of leeg uit als je er een Ilex crenata in hebt staan.

Ilex crenata kopen

De Ilex crenata kun je op een aantal verschillende manieren kopen. Het is heel erg populair om de Ilex crenata te bestellen. Dit komt omdat de plant goed bestand is tegen het vervoeren. Hierdoor kan de plant makkelijk opgestuurd worden naar je huis waardoor je deze hier zelf kunt planten.

Het is ook mogelijk om de Ilex crenata in de winkel te kopen. Hiervoor kun je makkelijk naar een tuinwinkel toe gaan. In de meeste tuinwinkels zul je deze plant wel vinden. Na het kopen van de Ilex crenata kun je deze makkelijk in de auto vervoeren naar je huis.

Geef een reactie